Diensten

HRM-Expertise

HR-Expertise

Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in diverse HR-functies in de publieke sector. Gestart als P&O-adviseur bij een gemeente ben ik in 1995 de wereld van waterschappen ingerold. Eerst als adviseur en later 14 jaar lang als HR-manager. Mijn visie op HRM en hoe HRM bijdraagt aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen is heel helder.

Vertrouwenspersoon

Conflictbemiddeling

Conflictbemiddeling kent meerdere vormen en verschillende manieren van aanpak. Daar past maatwerk bij om te zorgen dat ieder conflict de juiste aanpak verdient. Een voorbeeld van een vorm van conflictbemiddeling is mediation. Ik ben geregistreerd mediator en gespecialiseerd in arbeidsmediation. 

Coaching

Coaching

Als coach begeleid ik coachees in het inzichtelijk maken van zijn of haar belemmeringen die tussen de coachee en zijn of haar doel staan en actiestappen te zetten om dit doel te bereiken. Als coach help ik de coachee door stil te staan bij de verschillende stappen: doel bepalen, bewustwording, kiezen en het zetten van stappen.

Vertrouwenspersoon Tukkers

Vertrouwenspersoon

In heel veel gevallen gaat het gelukkig goed, maar soms is er binnen organisaties sprake van ongewenst gedrag of ongewenste omgangsvormen richting medewerkers. Ik kan u helpen bij het realiseren van beleid rond ongewenst gedrag en geef graag voorlichting aan HR, directie, management en medewerkers.