Over mij

Tukkers HRM

Hoe heftig een conflict ook is, hoe groot uw HR vraag ook is, ik weet hoe ik u op de juiste manier kan begeleiden en adviseren. Bij Tukkers HRM krijg je te maken met een deskundig adviseur met kennis en ervaring.

Over mij

Ik ben Jan Tukkers, geboren in 1963 en woonachtig in het mooie Oldemarkt in de Kop van Overijssel. Als geboren en getogen Groninger bekijk ik de wereld vanuit een nuchter en pragmatisch perspectief, met beide voeten op de grond maar met een enorme drive om organisaties en medewerkers beter te laten functioneren.

Mensen typeren mij als integer, empathisch, prettige gesprekspartner, mensgericht, verbindend, deskundig en oplossingsgericht. Ik ben in staat om snel te schakelen en ben analytisch sterk.

Sinds het begin van 2021 ben ik voor mezelf begonnen in interim HRM-opdrachten. Daarnaast ben ik arbeidsmediator in conflicten die spelen binnen uw bedrijf, vertrouwenspersoon en coach. Mijn hele leven speelt zich af binnen het HRM-vak in verschillende rollen binnen meerdere organisaties. Denk daarbij aan HR-manager, HR Businesspartner, HR-beleidsadviseur en coördinator van een HRM-team.

''Zeggen wat je doet en doen wat je zegt''

Waarom moet u voor mij kiezen?

Ervaren adviseur

Tukkers HRM heeft meer dan 30 jaar ervaring in het HR-vak. Vanuit deze ervaring ben ik in staat u adequaat te ondersteunen en te adviseren.

Persoonlijke aanpak

Geen mens is gelijk, geen bedrijf is hetzelfde. Daarom kiest Tukkers HRM voor een persoonlijke aanpak met een advies op maat.

Betrouwbaar & integer

Tukkers HRM staat voor een betrouwbare en integere aanpak. Deze basishouding kenmerkt mijn dienstverlening.

Mijn ervaringen

Mijn ervaring ligt met name binnen de lokale overheid als gemeenten en waterschappen, maar ook binnen het MKB en Stichtingen. Ik heb daarin diverse verandertrajecten begeleid, waaronder twee fusies, HR-teams gevormd en helpen door ontwikkelen, samenwerkingsverbanden en netwerken gevormd en aangestuurd en HR-beleid ontwikkeld en geïmplementeerd.

Contact

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een kennismaking en meer informatie.

T: 06 – 29560931

E: info@tukkers-hrm.nl

Certificering

                           

                      

Kennismaken?

Neem gerust contact met me op voor meer informatie over mijn diensten en werkwijze en laten we onder het genot van een kopje koffie kennismaken.