De laatste week van 2023 is aangebroken en 2024 staat voor de deur. Het afgelopen jaar heb ik vol passie organisaties mogen ondersteunen bij verschillende HRM-vraagstukken.

Het was voor mij een jaar vol inspirerende nieuwe ontmoetingen. Zo ben ik dit jaar gestart bij Sportbedrijf Raalte, ter ondersteuning bij HR-vraagstukken. Een mooie, sportieve en levendige organisatie met een aantal grote en mooie uitdagingen. Daarnaast ben ik half november gestart bij de gemeente Noardeast Fryslân als (beleids)adviseur P&O. Een mooie gemeente, gehuisvest in Dokkum, waarvan de werkzaamheden die gedaan moeten worden mij op het lijf geschreven zijn. Met een groep fijne collega’s hoop ik daar de komende maanden een mooie invulling aan te kunnen geven.

Bij het starten van nieuwe samenwerkingen hoort ook afscheid nemen van bestaande opdrachtgevers. Na een periode van vijf jaar neem ik per 1 januari 2024 afscheid van Het Waterschapshuis, het ICT-bedrijf voor de waterschappen in Nederland. Ik heb met veel plezier en toewijding mijn bijdrage mogen leveren aan de doorontwikkeling van het gezamenlijke e-HRM systeem van de waterschappen. Daarnaast ben ik betrokken geweest bij de aanbesteding en gunning voor een nieuw HR-systeem voor de waterschappen. Hoewel ik weet dat het erbij hoort als ZZP’er, zorgt het afscheid nemen toch voor een beetje weemoed.

2023 stond voor mij in het teken van verbinding, vertrouwen en toewijding: thema’s die ook in 2024 belangrijke kernwaarden voor mij zijn. Ik kijk er naar uit om in 2024 mooie ontmoetingen te mogen hebben, nieuwe uitdagingen aan te gaan en van betekenis te kunnen zijn voor mijn opdrachtgevers. We gaan er weer wat moois van maken!


Verder wens ik iedereen fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en liefdevol jaar toe!