2021 loopt ten einde en we staan op de drempel van 2022. Wat een jaar is het geweest. Mijn eerste jaar als zelfstandig HR-professional, arbeidsmediator en vertrouwenspersoon. Een vaste baan achter me gelaten en de spannende stap gezet naar ondernemerschap. Met alle onzekere gevoelens van dien. Gaat het lukken? Weten opdrachtgevers mij te vinden? Wat nou als……

Maar lieve mensen, wat kijk ik terug op een prachtig jaar. Natuurlijk, de Covid pandemie en de bijbehorende maatregelen hebben ons allemaal parten gespeeld. En helaas is het einde nog niet in zicht. Maar wendbaar als we zijn hebben we daar ook weer onze weg in gevonden. Ik heb het afgelopen jaar mooie en uitdagende opdrachten mogen doen voor stuk voor stuk prachtige opdrachtgevers. En daar past maar 1 woord voor: dankbaar. Dankbaar voor de kansen die ik heb mogen krijgen en dankbaar voor de fijne contacten, nieuwe relaties en het vertrouwen dat ik heb mogen voelen. Het besluit om als zelfstandig professional aan de slag te gaan was een moeilijke, maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Met volle energie zal ik me ook in 2022 inzetten voor mijn opdrachtgevers. Ik kijk uit naar onze samenwerking!